[2016] Türk-Alman Kültür ve Tasarım Etkinliği

TÜRK – ALMAN KÜLTÜR ve TASARIM ETKİNLİĞİ

Berlin Workshop Week “Creative City” / 21.-24. Kasım 2016

İçmimarlık, Mimarlık ve Tasarım alanında Türk – Alman öğrenci ve öğretim üyeleri buluşması 21-24  Kasım 2016 tarihleri arasında Almanya Berlin’de gerçekleşmiştir. BAU International Berlin University of Applied Sciences yürütücülüğünde gerçekleşen etkinlikte, farklı temaları içeren, Kotbusser Tor , Faces of Berlin, Inbetween Spaces, illuminated City isimli 4 çalışma yer almıştır.  Her çalışma Türk ve Alman öğretim üyesi yürütücülüğünde ve onların öğrencilerinden oluşan, 7 Türk ve 7 Alman öğrencinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Etkinlik, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 7.Uluslararası Öğrenci Trienali atölyeleri arasındadır.

Fakültemizden bu etkinliğe katılan öğretim üyesi : Yrd.Doç.Elif Ayşe Dora Erdilek / MÜGSF İçmimarlık Bölümü. Birlikte çalıştığı Alman öğretim üyesi : Dipl.-Ing. Architekt Wolfram Richter / Hochschule Coburg / University of Applied Sciences and Arts. 

Workshop adı; “Faces of Berlin” Serbest el perspektif çizimleri çalışmanın temelini oluşturmaktadır. Fotoğraf çekimleri ile desteklenen çizim çalışmasında eski-yeni, doğu-batı analiz edilmiştir. 4 günlük yoğun çalışmanın sonuçları, etkinliğe katılan diğer öğretim üyesi ve öğrencilerin çalışmaları ile birlikte, etkileyici bir sergi ile sunulmuştur.  Sergi, BAU International Berlin University of Applied Sciences Üniversitesinde, 24.11.2016 tarihinde gerçekleşmiştir.

Bu çalıştaya MÜGSF İçmimarlık Bölümü ve Hochschule Coburg Üniversitesinden katılan öğrenciler: Murat Akgöz, Kaşif Anıl Dedecan, Tuğçe Geçör, Özge Kayalar, Kaan Şahinoğlu, Elif Aybüke Turgut, Aybeniz Tilbe Yıldırım, Lan Duong, Isabelle Mayer, Nilgün Çevik, Wencke Marisa Nuxoll, Monja Simon, Marie Unger, Renate Wolf, Christina Wölfel.

Etkinlikle ilgili daha fazla fotoğraf için aşağıdaki görsele tıklayınız...



Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 07.03.2018 22:13:39 tarihinde güncellenmiştir.

İç Mimarlık Bölümü

HIZLI ERİŞİM